Τα σημεία που θα βρείτε ποιοτικό φαγητό στην Αθήνα

Το Περιβόλι τ΄ Ουρανού, έναν χώρο όπου τα τραγούδια και οι φωνές έχουνε γράψει ιστορία, επέλεξε ο Μανώλης  Λιδάκης για να ερμηνεύσει τραγούδια που πάντα αγαπούσε και θαύμαζε, κάποια από τα οποία υπάρχουν ήδη στην δισκογραφία του,  με τις υπογραφές του Βασίλη Τσιτσάνη, του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Διονύση Σαββόπουλου, του Άκη Πάνου.

Τραγούδια που έχουμε ακούσει για πρώτη φορά από τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον  Γρηγόρη Μπιθικώτση, τη Βίκυ Μοσχολιού, τον  Νίκο Ξυλούρη και  τον Στράτο  Διονυσίου, οι οποίοι αποτελούν σχολή για τον Μανώλη Λιδάκη.

Έτσι πέρα από τις προσωπικές δισκογραφικές επιτυχίες που έχτισαν το ερμηνευτικό του προφίλ, ο σπουδαίος τραγουδιστής θα ερμηνεύσει τραγούδια ορόσημα της ελληνικής δισκογραφίας όπως  «Το θολωμένο μου μυαλό», «Κλάψτε ουρανοί κι αστέρια», «Η ζωή μου όλη», «Λαϊκός Τραγουδιστής» τα περισσότερα εκ των οποίων έχει ηχογραφήσει στο παρελθόν.

Μαζί του μία νέα φωνή η Ευτυχία Μητρίτσα, που με τις ερμηνευτικές της δυνατότητες αναδεικνύει τη θηλυκή έκφραση των τραγουδιών και αποδίδει εξαίσια  τα τραγούδια της Βίκυς Μοσχολιού, της Μαρίκας Νίνου και άλλων μεγάλων γυναικείων φωνών.

adminkaktos
Author: adminkaktos

Share This

Share This

Share this post with your friends!